Доставките се изпълняват от куриерска фирма Спиди.

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА

 Цената за доставка е 4 лв. до офис на Спиди и 6 лв. до ваш адрес.

Моля в Бележки към поръчката, отбележете желаният от вас начин за доставка.

В цената от са включени всички разходи по доставката на поръчката Ви: опаковане, транспорт до адреса Ви, застраховка на продуктите и комисионна за куриера, обработващ наложения платеж.

В процеса на поръчката има поле за допълнителни уточнения – там можете да уточните детайли, свързани с доставката, които ние ще вземем под внимание при обработката на поръчката Ви.

СРОК НА ДОСТАВКА

Доставките се изпълняват в срок до 3 работни дни от куриер на фирма Спиди или до поискване в офис.

Наша основна цел е да обработим и изпратим всички поръчки най-късно на следващия работен ден, но това невинаги е възможно. Особено след натрупване на повече почивни дни.

РЕКЛАМАЦИИ ПРИ УВРЕДЕНА ПРАТКА

Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането.

Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообрзани екземпляра. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката. Клиентът (получателят на пратката) е длъжен да изиска оригинала и копие от протокола, след което да се свърже с представител на evgeniyaborisova.com (по имейл или телефон) за завеждане на рекламацията. еvgeniyaborisova.com се ангажира с безплатна подмяна на повредения/липсващия артикул или възстановяване на заплатената от клиента сума, само след предоставянето на протокола

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Вашата поръчка може да бъде заплатена с услугата наложен платеж (плащане в брой при доставка) или електронно (онлайн) – чрез банкова карта.