Дишай по-леко с… Breathe

Всеки знае колко неприятно е усещането, когато имаме хрема и затруднено дишане, страдаме от сезонна алергия или мръсният въздух навън води до онова усещане на задух. За щастие у дома имаме един страхотен респираторен бленд – Breathe®. Благодарение на комбинацията на няколко етерични масла – лаврово дърво, лютива мента, евкалипт, чаено дърво, лимон, кардамон и равенсара, трябва да само едно вдишване или намазване за усещането за лекота и по – лесно дишане.

Лавровият лист и евкалиптовото масло поддържат усещането за чисти дихателни пътища поради високото им съдържание на цинеол. Маслото от мента е с високо съдържание на ментол, за който се знае, че има успокояващи свойства върху дихателната система.
Когато някой е със запушен нос, пускам дифузера с няколко капки Breathe® в комбинация с лавандула или Serenity, и така си гарантираме спокойния сън.
За пречистване и по – свеж въздух пък, комбинирам с лимон или евкалипт. Блендът може да се прилага локално върху гърдите, гърба или долната част на краката, за да успокои сетивата.


Ето как да използвате Breathe® за максимален ефект.
🍃Сложете 1-2 капки Breathe® на 3-4 капки базово масло и разтрийте челото и около слепоочията, за да облекчите хремата 🍃Ако имате малко дете, направете му инхалер с Breathe®, за да решите проблема със запушеното носле (използвайте според възрастта)
🍃Нанесете doTERRA Breathe® на гърдите си и вдишайте дълбоко, за да усетите охлаждащите и ободряващи пари и да поддържате усещането за чисти дихателни пътища.
🍃Няколко капки Breathe® на пода в горещата баня ще помогне да облекчите кашлицата.
🍃 Няколко капки в инхалер ще ви помогнат в сезона на алергиите или при синузит.
🍃Нощем пуснете дифузера с няколко капки Breathe за успокояващ ефект и спокоен сън.
🍃Хъркането съвсем не е смешно и ако половинката ви има подобен проблем, може да направите ролон с лавандула и Breathe® или да дифузирате.
🍃 Breathe® с няколко капки мента е чудесен бленд за толите дни, защото действа охлаждащо и ободряващо

❗️Възможна чувствителност на кожата. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарско наблюдение, консултирайте се с вашия лекар. Избягвайте контакт с очите и чувствителните зони. Избягвайте слънчева светлина или UV лъчи до 12 часа след нанасяне на продукта. Не е предназначен за вътрешна употреба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *