Детската серия на dōTERRA

Когато започнах да използвам маслата на doTerra го направих с идеята за превенция на семейството си и най – вече на детето ми – от настинки и вируси, да имам под ръка бързи и естествени решения в случай на рани, изгаряния, болка, температура…
И ако регистрационният пакет с 10 – те базови масла ми даде решение за голяма част от тези неща, то Детската серия на dōTERRA беше до мен в моментите, в които трябваше да преодолее стреса в училище, да бъде по – концентриран, по – спокоен, по-уверен в себе си.

Създадени специално за развитието на умовете, телата и емоциите на малките, тези блендове от етерични масла се отличават с терапевтично балансирани комбинации и силни ползи, като същевременно са меки към нежната кожа.

Колекцията за деца съдържа шест рол-он бутилки от 10 ml с етерични масла и смеси: Brave™, Calmer™, Rescuer™, Steady™, Stronger™, Thinker™. Към тях има и шест силиконови капачки с карабинери, флашкарти с инструкции и чанта с карабинер.

Ще ви представя всяко едно от тези масла, за да се уверите колко полезни могат да бъдат те за вашето дете.

Thinker ® – за фокусиране


Когато е време детето да прояви творчество и да се съсредоточи, използвайте Thinker, за да подпомогнете ума и да подобрите концентрацията. Сместа съдържа масла от ветивер, клементина,мента и розмарин в база от фракционирано кокосово масло. Нанася се по китките или дланите и се вдишва, за да внесе чувство на яснота и съсредоточаване.

Calmer ® – успокояващата смес


Успокояващият бленд Calmer помага за създаването на спокойна атмосфера, правейки времето за сън очаквано изживяване. Тя съдържа масла от лавандула, кананга, дърво Буда и римска лайка в база от фракционирано
кокосово масло. Нанесете по китките, задната част на врата или долната част на стъпалата преди сън. Сместа успокоява безпокойството и вдъхва позитивизъм и релаксация.

Stronger ® – защитна смес


Използвайте Stronger по задната част на врата или на долната част на стъпалата за допълнителна сила или защита, когато детето не е в добра форма. Съдържа масла от кедрово дърво, лицеа, тамян и екстракт от роза в база от фракционирано кокосово масло
Блендът помага за повишаване на настроението и успокоява раздразненията по кожата.

Rescuer ™ – облекчаваща смес

След бягане, скачане и игра, нанесете Rescuer по краката, стъпалата или гърба си, за да успокоите активното тяло.
Съдържа масла от лавандула, сладка мента, копайба и зантоксилум в база от фракционирано кокосово масло. Масажирайте по растящите или изморени крака, за да намалите усещането за напрежение. Сместа успокоява и облекчава.

Steady ® заземяваща смес


Облекчаващ кожата и ободряващ, Steady е страхотен бленд за всеки ден.Съдържа масла от амирис, балсамова ела, кориандър и магнолия в база от фракционирано кокосово масло. Използвайте Steady, за да осигурите усещане за спокойствие през целия ден. Нанесете на задната част на врата или на долната част на стъпалата, за да повишите усещането за баланс.

Brave ™ – сместа за увереност


Със своя ярък и топъл аромат, Brave е перфектният бленд, който ще ободри и ще даде сили на детето ви, когато не
се чувства мотивирано. Съдържа масла от див портокал, амирис, османтус и канела в база от фракционирано кокосово масло. Блендът дава увереност и спокойствие през целия ден.на детето Нанесете по вратлето и китките , за да се сдобиете с вяра, преди да попадне в нови или различни ситуации, за да се изпълни със смелост и увереност.

Ако искате колекцията или само някое от тези масла, пишете ми 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *