Ново начало с подновяваща смес Forgive

Не познавам човек, който да не е изпитал емоции като гняв, тъга, непримирение, скръб, угризение, желание за промяна. И си мислим, че точно сега няма нещо, което да ни помогне. Помислете пак и си вземете doTERRA Forgive.

Tой е част от серията Емоционална ароматерапия и може да ви бъде от помощ, за да преодолеете по – лесно отрицателните мисли, трудни преживявания, взаимоотношения или чувства.
doTERRA Forgive комбинира специфични, естествени съставки, които в синергия действат като помощно средство за онези, които се стремят да оставят своите негативни или наранени чувства зад себе си, за да изпитат спокойствието и радостта, да простят по – лесно.

Блендът насърчава усещането на задоволство, облекчение и търпение. Свежият, дървесен аромат на doTERRA Forgive действа, благодарение на освобождаващото действие на билковите и дървесните аромати помагат да забравим лошите мисли и емоции, да простим или просто да се заредим с нова положителна енергия.

За да усетите пълния ефект, прилагайте маслото с 2-3 капки фракционирано кокосово масло към пулсовите точки и сърцето.

Намерете време за медитация с doTERRA Forgive, за да помогнете за намаляване на негативните емоции.

Използвайте една до две капки в дифузер.

Блендът комбинира няколко етерични масла от дървета и билки, които имат разнообразен химичен профил, с висока концентрация на монотерпенови естери и алкохоли. Тези химикали помагат да се балансират емоциите при състояния на безсилие и стрес.

В допълнение, етеричните масла като мащерка, хвойна, бергамот, кипарис, смирна, туя, лимонова трева дават подновяващите и тонизиращи свойства.

Искате ли doTERRA Forgive? Пишете ми, за да ви кажа как може да я имате с 25% по – ниска цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *