doTERRA Console™ – маслото, с което преодоляваме загуби

Когато имате нужда някой да ви вдъхне надежда, когато искате смелост, търсите сила и начин да продължите смело напред. Когато сте претърпели загуба на близък човек, а тъгата и скръбта ви задушават. Тогава отворете шишенце doTERRA Console™.

Това масло е част от серията за емоционалната ароматерапия doTERRA ™ и е създадена, за да върне усещането за комфорт и надежда, да ви вдъхне позитивизъм и да помогне да преодолеете лошите чувства, да затопли сърцето и ума, да ви накарат отново да стъпите на краката си.

Вдишвайте doTERRA Console™ и когато сте гневни, нервни, когато сте депресирани или нерешителни, когато настроението ви е на двата полюса, когато изживявате емоционална травма или сте претоварени.

Създайте си душевен комфорт и не позволявайте на стари емоционални болки да изплуват в настоящето. Тайната се крие в сместа от етерични масла от цветни и дървесни аромати, които осигуряват успокояващ ефект и насърчават чувствата на емоционално благополучие, помага да преминете по-лесно през тежък и болезнен период, да ви ободрят, успокоят, да накарат да си спомните, че в света има щастие и позитивизъм.

✅В моментите, в които се нуждаете от възстановяване, отърсване на негативните емоции и да забравите за случилото се, сложете две капки в дифузера и се насладете на момент само за себе си, докато вдишвате успокояващия аромат на сместа.
✅ doTERRA Console™ е предназначена и да противодейства на негативни емоции като безнадеждност, тъга или мъка. Когато се борите с тези емоции, просто вдишайте нежния цветен аромат на бленда.
✅Може би едно от най-големите приложения на doTERRA Console™ е да ви даде сила в моменти на загуба. Загубата на близък човек, изживяването на раздялата, разочарованието или безнадежността, разбиването на мечтите, оказва сериозно влияние върху емоциите. Тези чувства на скръб и загуба няма да изчезнат веднага, но можете да успокоите душата. Сърцето ви може все още да скърби, но меките, утешаващи аромати на тази смес ще осигурят чувство на удовлетворение в моментите, когато ви е най-необходимо.

Нанасяйте doTERRA Console™ в зоната на сърцето всяка сутрин и вечер, за да ви помогне да бъдете по – търпеливи, по – силни и да насърчи позитивните мисли.
Или сложете няколко капки от сместа върху яката на риза или шал, за да носите аромата през деня деня си.

Какво съдържа doTERRA Console™
Тамян
Пачули
Иланг Иланг
Сандалово дърво
Labdanum
Ammyris
RosaOsmanthus

Искате ли doTERRA Console? Пишете ми, за да ви кажа как може да я имате на 25% по – ниска цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *