За душевен мир и комфорт…doTERRA Peace

Страх, тревожност, безпокойство…Това са емоции, с които понякога просто не можем да се преборим. Затова в подобни моменти е важно да балансираме емоциите си, да вдишаме дълбоко и усетим аромата на успокояващата смес dōTERRA Peace.

Тя ще ни усмихне и ще ни помогне да намерим душевно спокойствие, да осъзнаем, че на света няма перфектни хора, а нещата са толкова преходни, че не си заслужават нервите и напрежението!

Комбинацията на мента и флорални етерични масла (лавандула, риган, ветивер и иланг иланг) ще успокои емоциите и ще ни накара да бъдем в мир със себе си, ще помогне да възстановим чувството на успокоение и удовлетворение, ще намали тревожните и страшни мисли.

За да се възползвате от силата на това масло, нанесете една капка doTERRA Peace върху ръцете си и ги разтрийте, след което вдишайте дълбоко.

Ако не може да спите през нощта, дифузирайте doTERRA Peace, за да създадете успокояваща и релаксираща среда и да се радвате на спокоен сън.

Предстои ви изпит или трябва да говорите пред много хора? Ако се чувствате притеснени или разтревожени преди подобно събитие, дифузирайте или вдишайте doTERRA Peace за малко емоционален комфорт.

Когато детето е неспокойно, разстроено или несигурно, просто нанесете капка – две на стъпалата, за да го успокоите.

Не позволявайте безпокойството и страха да ви завладеят. С едно шишенце doTERRA Peace усещането за душевен мир и комфорт, спокойствие, и удовлетворение ще бъдат винаги до вас. Ако искате това масло, просто ми пишете 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *