Защо doTERRA и какво стои зад чистотата на маслата?

Много хора си мислят, че всички масла са едни и същи, но това не е така. А качеството е определящ фактор за това, дали етеричните масла ще постигнат резултатът, който и аз и Вие бихме искали. Така основателят на doTerra д-р Дейвид Хил посочва основната причина да изберем именно тях като етеричните масла, които могат да променят живота Ви!

Хората имат големи очаквания от етеричните масла на doTerra, надяват се да получат исканите резултати и затова компанията не прави компромис с качеството.

И това не е случайно. Защото всяко масло минава през различни тестове – органолептични тестове, специфично тегло, газова хроматография с масспектрометрия, инфрачервена спектроскопия с трансформация на Фурие, оптична ротация, показател на пречупване, изпитвания за замърсяване и изпитвания за стабилност.

От компанията вярват, че качеството е от първостепенно значение и е сърцевината на работата, която вършат, за да се уверят, че всяко масло е точно това, което се рекламира. Чисто, ефикасно и даващо постоянни резултати на хората, които знаят какво да очакват.

doTerra полагат огромни усилия, не само за определяне чистотата на маслата, но и за детайлно разбиране на свойствата им.
Значение има не само откъде получават растенията, как дестилират етеричните масла, но и как се грижат за този процес през цялото време. Резултатът – етерично масло със стойност, каквато очакваме от doTerra.

Изключително ценно качество на doTerra е тяхната политика – когато търси партньори, те трябва да имат познания за растенията, знания за процеса на дестилиране, знания по химия и да бъдат хора, които разбират важността на процесите.

Имаме нужда от партньори, които са обвързани със същата кауза, която имаме и ние – да предоставят най – добрите масла на света.”

Мисията, която стои зад doTerra е създаването на етерични масла, на които всеки от нас може да разчита, които да дават резултати всеки път.

И те ги създават.

doTerra работи с фермери от народа, от 46 страни, и те се увеличават все повече.

За да може всяко семейство, всеки човек да отвори шишенце doTerra и да знае, че ще получи ефективни резултати всеки път.